nedeľa 12. decembra 2010

Dobrovoľnícka práca v Keni

Keňa je krajina ležiaca vo východnej Afrike. Je to pravé srdce Afriky, kde môžete obdivovať Safari, chytať brozn na krásnych plážach a vychutnávať chvíle exotiky mnohými ďalšími spôsobmi.  

Toto je však len jedna tvár tejto krásne krajiny. Na tej druhej strane je chudoba, hlad, bieda, kriminalita, či detská prostitúcia. Veci, ktoré sú veľmi známe a všetkým jasné, no veľa ľudí pred nimi zatvára oči. Je to však náš spoločný problém a aj my, mladí ľudia, môžeme obyvateľom tejto krajiny pomôcť.

Organizácia KERIC ponúka možnosti dobrovoľníckej práce v rôznych krajinách sveta, taktiež v Keni. Dobrovoľníci tu pracujú s deťmi, oboznamujú ich s problémom pohlavných chorôb (hlavne AIDS), učia ich a pomáhajú im zlepšiť životné podmienky. Taktiež je možné vypomáhať v centri pre siroty, starať sa o ich celodenný program, učiť ich kresliť, písať a tak ďalej.

Ak sa chcete dozvedieť viac, pozrite si stránku tejto organizácie.
Podrobnosti o projektoch v Afrike, ale napríklad aj na Jamajke alebo v Mexiku, mi budú známe na konci decembra, takže ak niekto má záujem, rada sa o ne podelím.
Nezabúdajte na to, že toto sa týka všetkých....

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára