streda 7. mája 2014

The SCHOOL DANCE - Súťaž



                                                    
    Dňa 28.4. 2014 sa našej škole natáčal videoklip do súťaže The SCHOOL DANCE, ktorú prináša Nezisková organizácia EDULAB a tanečná akadémia Petra Modrovského a Jána Ďurovčíka DANSIOVIA. Ceny v súťaži sú lákavé. Na víťazov čaká hlavná cena, ktorou je zájazd do Disneylandu v Paríži, tanečné dni s profesionálnymi tanečníkmi DANSOVIA a veľa ďalších cien.  Hlasovanie bude prebiehať v dvoch kolách. V prvom kole budú môcť hlasujúci dať svoj hlas všetkým videám. Každý hlasujúci môže dať jednému videu len jeden hlas. Dňa 25. mája sa uzavrie prvé kolo hlasovania. Do druhého kola postúpi 30 súťažných videí, ktorým široká verejnosť dala najviac hlasov v prvom kole. Postupujúce súťažné videá si hlasy, ktoré získali v prvom kole, prenášajú do kola druhého.        
     Dňa 31. mája sa uzavrie druhé kolo hlasovania a z výsledkov postúpia 3 videá s najväčším počtom hlasov priamo do Veľkého finále.
Ďalších 7 videí bude vybratých odbornou porotou bez ohľadu na počet získaných hlasov. Dve divoké karty budú udelené organizátormi súťaže. Dvanásť postupujúcich tanečníkov, respektíve tanečných skupín sa stretne vo Veľkom tanečnom finále 18.6. 2014 v Slovenskom národnom divadle, kde rozhodne o víťazovi a ďalšom umiestnení odborná porota.
     Týmto vás prosím, podporte nielen našich tanečníkov, ale aj našu školu, ktorá sa do projektu zapojila. Venujte 3 minútky z vášho času a podporte nás hlasom. Hlasovať môžete cez Facebook. Dúfajme teda, že sa nám podarí reprezentovať naše gymnázium a ukázať všetkým náš talent.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára