streda 23. júla 2008

Gympel Proti Rakovine - GPR

Napriek neskutočnej vyťaženosti nás študentov sa i tento rok uskutočnila benefičná action s priliehavým názvom GPR. Na počudovanie, laxné osadenstvo našej školy sa chopilo organizácie tohto programu s chuťou, nielen kvôli vidine uliatia sa, ale nepochybne hlavne pre to, aby podporili dobrú vec. Výťažok z.dobročinného podujatia je určený pre Ligu proti rakovine. Vy, ktorí ste prispeli, sa preto nemusíte obávať, že vaše ,,ťažko zarobené“ peniaze boli využité pre potreby pravidelného pitného režimu účinkujúcich, lež boli adresované tým, ktorí si sami pomôcť nemôžu. Pre tých, ktorí tam neboli (tretiaci, haha), teraz stručne zrekapitulujeme, čo sa udialo.

Keďže na našej škole je z dobrých známok každému do spevu, tento druh umenia bol zastúpený všetkými vekovými kategóriami. Hoci nepochybujeme o hudobnom nadaní všetkých našich spevákov, nemohli sme si nepovšimnúť jeden hviezdny manier v podobe playbacku (keby niečo, od nás to nemáte J) Ďalej nás zaujali famózne výkony Jakuba Jančíka, Jána Martinusíka a Júliusa Kosa (R.E.S.P.E.C.T. , ale nie fakt), „spontánne“ dialógy moderátorov, profesionálne tanečky (lol, tento výraz si necháme patentovať) holčín, a aby sme nezabudli, aj chalanov našej školy. Radi by sme napísali niečo i o recitácii Karinky Ň., no bohužiaľ nemali sme tú česť počuť jej prejav. Nechýbali ani scénky sekundánov a terciánov, v ktorých sa zaskvel najmä herecký talent Denisa Marka alias Františka (no, mať tak o päť rokov menej... ) Zlatým klincom programu bolo takmer identické prevedenie hitu Knocking on heaven´s door. Mená spomínať nebudeme, ´šak borci sa spropagujú sami.

I keď vystúpenie s krycím menom Call on me nasadilo latku ,,proklatě“ vysoko (mladšie ročníky, spýtajte sa na tohtoročných pánov maturantov) musíme uznať, že nám vyrástla nová generácia šoumenov.

D&R

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára