nedeľa 1. februára 2009

Koncom októbra a začiatkom novembra sa naši maturanti vybrali na „výlety“. V Bratislave a v Brne sa konali výstavy vysokých škôl, na ktorých si naši štvrtáci a oktávani mohli vybrať zo širokej škály vysokých škôl a univerzít, či už slovenských, českých alebo zahraničných (ako napríklad Hawai!! J) Veríme, že si každý našiel to svoje.

Od polovice novembra ste možno videli štvrtákov a oktávanov bláznivo pobehovať po škole so zapečatenou triednou knihou.... to sa chystali na svoje stužkové slávnosti.

A takisto tu bol Halloween. Po škole ste mali možnosť zazrieť pobehovať všakovaké príšerky, sestričky a krvilačných chirurgov (tých bolo najviac). Ešte že Halloween je len jeden deň v roku.

6.12. 2008 bol na našej škole Mikuláš. Pravdepodobne sa čudujete, čo mohol priniesť takým veľkým a istotne aj poslušným študentom ... len pár cukríkov a k tomu ešte za pesničku...

Takisto sa na škole rozbehol ďalší projekt výmenného pobytu s partnerskou školou z Assenu, s ktorou sa mali naši študenti možnosť zoznámiť v marci a apríli tohto roka.

Na ďalšie super akcie si musíte počkať až v budúcom roku !


(misha)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára