sobota 12. júna 2010

Deti, ktoré nemali na výber

Gympel proti rakovine

Každý z nás bol raz dieťaťom s bezstarostným detstvom plným hier, smiechu a zábavy.. Všetci to berieme ako samozrejmosť, jasnú vec, nad ktorou nepotrebujeme premýšľať. Ale nie každý mal také šťastie. Mnoho detí trávi svoj čas v nemocniciach, namiesto toho, aby sa vonku hrali so svojimi rovesníkmi a užívali si chvíle radosti. Aby sme si to všetci uvedomili a začali si poriadne vážiť toho čo máme a stále sa nesťažovali na rôzne zbytočnosti, naše Gymnázium F.V.Sasinka usporiadalo benefičný koncert na pomoc deťom s onkologickými ochoreniami s názvom Gympel proti rakovine.

Podujatie ste mali možnosť vidieť 24.5.2010 v Dome kultúry v Skalici a tiež 26.5.2010 v Holíči. Hlavnými iniciátormi bola trieda septima, ktorá mala na starosti celé podujatie. Všetkým vystupujúcim a pohotovým moderátorkám sa aj napriek menším technickým problémom podarilo vytvoriť príjemnú atmosféru.

Program bol veľmi pestrý, každý si mohol prísť na svoje. Študenti si pripravili ukážky tanca, modernej i vážnej hudby, spevu. Žiaci nižších ročníkov nám predviedli svoj herecký talent v komických scénkach. Všetky triedy vybrali svojich najlepších, ktorí podporili túto akciu. Aj široká verejnosť mohla pomôcť finančným príspevkom. Z obidvoch miest sa napokon vyzbieralo 963,71 eur. Týmto by sme vám chceli poďakovať za vašu štedrosť a priazeň. A dúfame, že aj ďalšie ročníky Gymplu proti rakovine budú také úspešné.











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára